Shop

De op www.substitution.nl getoonde creaties zijn (in gelimiteerde oplage) te koop. Hieronder tref je alle noodzakelijke informatie van werkwijze, prijzen tot levertijd. Indien je na het lezen nog vragen hebt, kun je deze te allen tijde stellen. Vragen kun je per e-mail, sales@substitution.nl en telefonisch: +31(0)6 50 60 64 68 stellen.

Wil je de creaties eerst in het echt zien¹? Geen probleem, maak een vrijblijvende afspraak door een e-mail met daarin duidelijk je naam en telefoonnummer te sturen naar bezichtiging@substitution.nl. Vermeld ook of je op dat nummer overdag of 's avonds bereikbaar bent.
¹ Op dit moment alleen in Nederland en Vlaanderen

Let op: de creaties op de website zijn in een lage resolutie opgemaakt. Houd er verder rekening mee dat de kleuren door je beeldscherm kunnen converteren.

Werkwijze
Alle bestellingen kun je uitsluitend per e-mail doorgeven. In het bericht vermeld je duidelijk om welke titel(s) het gaat. Indien je de volledige serie bestelt, kun je volstaan met de woorden 'volledige serie' en de titel daarvan, bijvoorbeeld 'volledige serie Silverboys 2002’. Tevens vermeld je je naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook of je op dat nummer overdag of 's avonds bereikbaar bent. Na verwerking van je e-mailbericht ontvang je een bevestiging thuisgestuurd. Zodra je deze ondertekend retour hebt gestuurd, wordt je bestelling zo spoedig mogelijk in orde gemaakt. Voor bovenstaande geldt: mits het maximale verkoopaantal van (een) bepaalde foto('s)/illustratie(s) niet is bereikt.

Levertijd
Voor de levering van ingelijste exemplaren rekenen we circa zes weken. De levertijd voor niet-ingelijste exemplaren bedraagt circa vier weken. Voor speciale bestellingen staat een langere tijd.

Levering
Nadat je bestelling gereed is, wordt met je een afspraak gemaakt voor de aflevering. Als je in de stad Groningen woont, is het mogelijk de bestelling kosteloos bij je af te leveren. Indien je daarbuiten woont, kun je ook kiezen voor een aflevering aan huis of onder rembours. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Deze zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de bestelling en de afstand. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Prijzen
Alle prijzen (met/zonder lijst, serieprijzen, etc.) vind je op onze website. Belangrijke informatie hierbij: Betalingen
Betalingen geschieden contant bij aflevering. In uitzonderlijke gevallen - dit ter beoordeling van de directie en alleen na overleg - is het mogelijk op rekening te kopen. Hiervoor berekenen we 12,50 euro administratiekosten. Tevens vragen wij een aanbetaling van 25% van het volledige orderbedrag.

Vragen
Vragen kun je per e-mail, sales@substitution.nl en telefonisch stellen: +31(0)6 50 60 64 68.

Dit document komt van de website www.substitution.nl