© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Vacatures
Dermatologisch getest uit Plastique Fantastique
 
       

Wat zoeken we op dit moment?

Bestuursleden (m/v)
voor uitbreiding van zijn team. Na vijf jaar is SUBstitution uit zijn jasje gegroeid; de vaste vier leden hebben andere verplichtingen gekregen en beschikken over minder tijd. SUBstitution gaat daarom van organisatiestructuur veranderen. Als bestuurslid ben je mede met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor de (dagelijkse) gang van zaken. Je zet het beleid voor de komende vijf jaar uit en voert dit ook daadwerkelijk uit. Te denken valt aan nieuwe kunstprojecten opzetten en uitwerken, exposities regelen en organiseren, het regelen van de financiŽn en promotie. Zodra het nieuwe team is geformuleerd worden de taken in onderling overleg verdeeld. Gezien de rol in het collectief zijn we vooral op zoek naar creatieve duizendpoten. Kandidaten in de regio Groningen genieten op dit moment de voorkeur. Mocht je uit een andere windstreek komen, dan moet dit geen belemmering zijn om te reageren. Tijdsbesteding: circa vijf tot tien uur per week, waarbij er in onderling overleg sprake kan zijn van piekmomenten en overwerk.

SUBstitution is op zoek naar...

Voor onze multimediale kunstprojecten (foto's, film, illustraties, fashion/kostuums), exposities en uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers...

Wat bieden wij?
Het opdoen van de nodige werkervaring als opstapje naar meer, een leuke tijd en een goede aanvulling op je cv. Sommige functies stellen je zelfs een eigen (foto-)expositie inclusief grootschalige promotie van je werk in het vooruitzicht. Alle medewerkers krijgen materialen voor hun portfolio en vanzelfsprekend wordt hun naam vermeld in het colofon. Bovendien geven we een pagina op onze website weg ter promotie van je werk. Bijna alle functies zijn zelfstandige functies, waarbij we van je verlangen dat je ook met ons meedenkt. Iedere medewerker krijgt zoveel mogelijk begeleiding en werkt onder het oog van een leidinggevende c.q. eindverantwoordelijke. Alle functies zijn geheel in lijn met de doelstellingen van SUBstitution op vrijwillige basis. Dat houdt niet in dat het lang leve de lol is; we werken wel met (vrijwilligers)overeenkomsten en verwachten van jou een professionele werkhouding. Daarnaast bieden we je onkostenvergoedingen en daar waar mogelijk is, bieden we zelfs beperkte scholing. Verder kent SUBstitution vier doelstellingen, waarin medewerkers zich moeten kunnen vinden. De activiteiten van SUBstitution hebben geen winstoogmerk.

Doelstellingen SUBstitution:

  • Prikkelen (door middel van de thema's van de creaties);
  • Creativiteit stimuleren;
  • Aanstormend talent een kans geven;
  • Een platform vormen om andere 'kunstenaars' te ontmoeten, nieuwe ervaringen op te doen en je portfolio te verbreden.

Wat moet je doen?
Ben jij creatief, heb je wat tijd over, zoek je een nieuwe uitdaging en heb je iets met kunst? Dan ben jij degene die wij zoeken! Stuur een e-mail met uitgebreide motivatie én cv naar ronald@substitution.nl. Na ontvangst van je e-mail nemen wij contact met je op. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek (meestal bij jou in de buurt) waarin we bekijken wat je voor ons kunt betekenen.

Vragen kunnen eveneens per e-mail gesteld worden: ronald@substitution.nl.