Communicatie- en Organisatieadviesbureau

Je bedrijf op een ludieke wijze presenteren? Vaker in de media komen? Op zoek naar organisatieadvies? Een evenement organiseren? Een nieuw product in de markt zetten?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor al deze vraagstukken is de knowhow aanwezig.
SUBstitution is een jong, creatief en beetje eigenwijs bureau voor nagenoeg al je communicatie- en organisatievraagstukken. Niets is te gek! Alle opdrachten, of het nu om advies en/of uitvoerend werk gaat, pakken we volgens onze kernwoorden aan: tot in de puntjes, hoge kwaliteit, binnen een gestelde termijn en direct inpasbaar.
Meedenken doen we ook, dat vinden we vanzelfsprekend. In 2002 is ons bureau van start gegaan.
Promotie kapsalon Kapsoones en KoppiekoppekappersEvenementenorganisatie: de organisatie van zeer diverse evenementen, variŽrend van exposities, open dagen tot feesten.
Voor twee Groninger kapsalons organiseerden we afgelopen zomer een gigantische promotie tijdens de eerstejaars introductieweek in Groningen en voor Schoevers Opleidingen organiseerden we in het verleden diverse open dagen en andere promotionele activiteiten.

Communicatieve opdrachten: bijvoorbeeld promotie, verbetering interne communicatie, reclame, onderzoek, advies, etc.
Expositie: The Beast WithinDe website van kapsalon Kapsoones namen we onder de loep en hierover schreven we een adviesnota.

Foto-opdrachten/reclame: hetzelfde als we op dit moment al als vrij werk doen, maar dan geheel naar jouw wensen: jouw stijl, jouw kleurkeuze, jouw thema, met jouw modellen, etc. Niets moet, alles mag: jij zegt het, wij voeren uit . Voor inspiratie kun je op onze kunstsite terecht.

Journalistieke opdrachten: het schrijven van teksten , redactionele werkzaamheden en aansturen van redacties.
In hogeschoolkrant De Hanze verschenen en verschijnen nog steeds tal van bijdragen als verslagen van activiteiten, opiniŽrende stukken en interviews. Voor straatblad De Riepe schrijven we een vaste serie en voor Iets te Schrijven Redactioneel Bureau corrigeerden we een volledig boek. Hieronder vind je een drietal artikelen die zijn gepubliceerd in De Hanze:

Naked boys singing
Diaghilev
Kunst als morele vrijplaats

Wellicht heb je hulp nodig bij de uitwerking van een project/klus/plan dat je niet in dit rijtje ziet staan, maar wil je wel bekijken of we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Er zijn veel mogelijkheden zoals je ziet.
We werken vanuit Groningen-stad. Echter, het is voor ons geen enkel probleem om bijvoorbeeld een opdracht in het westen van het land uit te werken. Dat deden we in het verleden ook al .

Ook handig om te weten: op een eerste opdracht geven we standaard korting: we moeten aan elkaar wennen, we tasten elkaar af en we houden ervan om een goede relatie op te bouwen. Na een eerste opdracht geven we standaard 10% korting bij betaling binnen tien dagen. Hierdoor staan we concurrerend in de markt, zonder dat we de kwaliteit aantasten.
Voor meer informatie, prijsopgaven, beschikbaarheid, het cv en/of het maken van een afspraak stuur je een e-mail naar communicatie-organisatie@substitution.nl of vul het contactformulier in. We streven ernaar je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bellen kan ook: +31(0)6 50 60 64 68.
Hogeschoolkrant De Hanze
Iets te schrijven Redactioneel Bureau
Kapsalon Kapsoones
Kapsalon Koppie Koppie
Straatmagazine De Riepe
Disclaimer | Algemene Voorwaarden
© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
KvK: 02075880