© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
KvK: 02075880
Home > De Verdieping > 26 augustus 2007
 
       
 
Ronald Rooijakkers
26 augustus 2007

Gisteren was de laatste avond en eigenlijk zit Noorderzon er voor ons op. Helaas! Dat zal de komende dagen ontzettend wennen worden. Vrij op de avonden. Hele andere sfeer. Weg sprookjes. Weg enthousiaste mensen. Alleen de NoorderZondag van vandaag nog: de culturele uitmarkt en start van het nieuwe cultuurseizoen waar we onze Noorderlicht-expo gaan promoten. Lijkt me ontzettend gezellig en leuk. Kijk ik wel naar uit.

Ook gisteren was het weer druk. Non-stop bezoekers voor de Blije Boemel. Daarmee is Noorderzon een ongekend succes voor ons geworden: tien dagen vol! Ik verbaas me er nog steeds over. En iedereen gisteren weer even enthousiast. Zelfs mensen die terugkwamen voor een knuffel. Leuk! Nu maar hopen dat zij dit vanaf volgende week ook bij anderen gaan doen. Dat zou nou pas écht te gek zijn!
Deze laatste avond was ik vrij, althans ik deed niet mee bij de boemel. Ik mocht doen wat ik wilde. In de praktijk kwam het erop neer dat ik met een van onze sponsoren en zijn vriendin biertjes ging drinken en rondjes lopen over het festivalterrein. Was een welkome afwisseling. En een mooie kans om zelf nog wat van het festival mee te krijgen. Gezellig en geen stress. Het paste helemaal bij mij. Zij waren onbekend op het terrein, ik na tien dagen totaal niet meer, dus nam ik ze mee op sleeptouw. We hebben allemaal genoten. ’s Nachts kreeg ik nog een sms-je dat ze het leuk hadden gevonden. Dus ook de laatste avond was weer geslaagd. En nu ga ik terug voor de cultuurmarkt.