© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
KvK: 02075880
Home > De Verdieping > 20 augustus 2007
 
       
 
Ronald Rooijakkers
20 augustus 2007

De successtory is op dag vier niet omgeslagen. Wederom helemaal volgeboekt! Zelfs gasten die terugkwamen met vriendinnen om ook met hen naar binnen te gaan. En weer veel kinderen. Iedere avond sluiten we af met een biertje, glimlach op onze gezichten en een grote open mond van verbazing! Dat ons dit overkomt.

Het begon gisteren met een leuk item bij Arno van der Heyden in zijn Apéritief show aan de overkant in de Spiegeltent. Resultaat: een droge worst voor onze grabbelton Ruilen zonder te huilen (stop iets in de ton en grabbel er iets anders uit). Natuurlijk werd die later op de avond direct door de volgende grabbelaar eruit gevist. Ditmaal vervangen door schone sokken. Geheel in lijn met de vorige dagen, bleek ook de Arnoshow een succes: Arno heeft ons teruggevraagd voor de rest van de week. Vanaf vanavond gaan we de gasten met een knuffel welkom heten voordat de show begint.

Het leukste nieuws veroorzaakte Anouk, een van onze gasten, gisteren. Ze zat samen met Leendert en Erica op ons terras. Een beetje te kletsen tijdens het wachten. Vraagt Anouk aan haar tijdelijke buren of zij samen een stelletje vormen, waarop Leendert en Erica elkaar aankijken: 'zijn wij een stelletje? We hebben wel drie keer gezoend'. Na wat vragen en hulp van Anouk komt het moment dat zij elkaar tegenover onze andere gasten de liefde verklaren: de eerste Roze Bril verkering is geboren!

Vanavond ook iets ruilen? Iemand de liefde verklaren? We zijn er weer vanaf 19.00 uur!