© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
KvK: 02075880
Home > De Verdieping > 11 augustus 2007
 
       
 
bizon in Noorderplantsoen
11 augustus 2007

Fiets ik vandaag eens via een andere route naar de supermarkt, krijg ik de schrik van mijn leven. Ik dacht lekker door het Noorderplantsoen. Alvast kijken hoe de opbouw van Noorderzon verloopt. Stiekem gluren om de eerste dingen te ontdekken. Sfeer proeven, want over een paar dagen staan wij er ook. Ben ik aan het einde van het park, zie ik ineens een bizon vol met knuffels. Onze jas! Althans dat dacht ik. Zo leek het ook. Wat doet onze jas hier? Wie heeft dat gedaan? Nog maar eens goed kijken, blijken het aan elkaar gemaakte knuffels te zijn. Hele! Niets uit elkaar gehaalde. Helemaal geen jas. Poeh! Eenmaal van de schrik bekomen, is het een leuk gezicht om te zien. Maar waarom ze er hangen? Wat ze er doen? Geen afzender. Fotootje maken en maar naar de supermarkt.

Met volle tassen thuisgekomen, dacht ik meteen de andere vertellen over mijn ervaring. Maar ze zijn me voor. Ik tref een e-mailtje in mijn mailbox: wat hebben wij hiermee van doen? Andere Roze Brillers hadden deze vraag al gekregen, maar omdat ze het niet wisten, verdachten ze mij. Ík! Ja, ik die net de schrik van zijn leven had. Na wat over en weer geë-mail, geloven ze me, maar wie het nu wel gedaan heeft, blijft een raadsel. En wat wilden ze vertellen? Wil de echte dader daarom opstaan?