© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
KvK: 02075880
Home > Projecten > Public INterest > De Mening
Public INterest is een creatie van het kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers, met medewerking van Jelger Bakker (fotografie), Eduard Dieters (fotografie en assistentie), Ronald Rooij-akkers (initiator, organisator en digitale beeldbewerking), Annette Plooyer (ontwerp visagie en hairstyling info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07), Marjan van den Hof (vdhofmarjan@hotmail.com, telefoon: +31(0)6 244 502 12) en Anna Nienhuis (beiden visagie & hairstyling), Aicha Hassani, Alexanderander Aalders, André Gieling, Cornelis Westerhof, Erik Smid, Jolanda Hemmes, Katja Ischkileva, Mariyln Declercq en Wienette Wolthuis (allen model). Met speciale dank aan Arjo van den Berg, Bob Kroep, Bregje Kneepkens, Erik Koelma, Femmie van Wijk, Magreet van Kammen, Marcel Hoogstra, Mark van Doorm en Roelof van Wijk.

Public INterest is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Femmar Kamerverhuur en Annette Plooyer Visagie en Hairstyling en bijdragen van Eldorado Cars (www.eldoradocars.nl), Erochique Groningen en Deventer (www.erochique.nl), Frans Koopal Haarwerken (Noorderhaven-nz 1, Groningen) Mannenwinkel (Guldenstraat 11, Groningen) en Kledingzaak Simsalabim (Folkingestraat 12, Groningen). Met speciale dank aan Nieuwstad Groningen.
Cornelis WesterhofCornelis Westerhof (Drachten, 1975)

Functie binnen Public INterest:
model

Wat zijn je verwachtingen van Public INterest:
Extravagante foto's die haaks staan op een werkelijkheid die voornamelijk wordt gevoed door vooroordelen, waardoor die totaal niet realistisch is.

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Mocht er wat inzitten dan mag zich dat zeker voortzetten. Modellenwerk geeft mij de ruimte delen van mezelf te ontplooien en ze op een acceptabele wijze vorm te geven.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben treinmachinist.

Hobby's:
Leven en leren leven zonder jezelf tekort te doen én ook een ander niet. Dat is erg moeilijk! En verder ga ik graag stappen.

Wie zijn je voorbeelden:

Niemand, ik wil alles voor een eerste keer zelf ervaren.

Wat maakt Public INterest volgens jou heel speciaal/bijzonder:
Het hele project heeft een vette knipoog, maar heeft wel een serieus onderwerp en een serieuze opzet. Het werpt een blik op prostitutie in alle voorkomende vormen, een wereld waarin in een behoefte wordt voorzien, wat men er ook van vindt.

Waarom moet je volgens jou Public INterest gezien hebben:
Zet je oogkleppen maar af en word wijzer! O ja, de mannelijke kant krijgt binnen dit project ook een gezicht.

Favoriete foto:
Dat red ik toch niet met één!

Open tekst:
Aandacht is geil, kan er geen ander woord voor vinden.

In contact komen met Cornelis? Mail naar medewerkers@substitution.nl.