© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Projecten > Get High On Life > De Mening >
 
 
Get High On Life is een creatie van kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers met medewerking van Gerben Pul (fotografie en digitale beeldbewerking), Eduard Dieters (fotografie en assistentie Ronald), Ronald Rooijakkers (initiator, organisator, digitale beeldbewerking en ontwerp fashion), Bregje Kneepkens (productie assistentie), Annette Plooyer (ontwerp grime, visagie, hairstyling en fashion), Marjan van den Hof (visagie, bodypaint en ontwerp fashion), Saskia Hoek (visagie en ontwerp fashion), Susanne de Goeij, Els van Meenen, Suzanne Moojen (allen visagie), Bas van Loo (ontwerp fashion), Marieke Bout (ontwerp en uitvoering fashionstuk Venice ), Fallory Blokland, Lindsey Jansen, Berk Gökhan Özer, Irene Werner en Jelle Westland (allen model). Met speciale dank aan Margot Deckers, Mark van Hout en Mirjam Jahnke.

Get High On Life is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Annette Plooyer Visagie en Hairstyling (info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07) en bijdragen van Berk Models, COC Eindhoven en regio en Expreszo casting. Met speciale dank aan TU/e.
Mark van Hout
Mark van Hout (Eindhoven, 1980)

Functie binnen Get High On Life:
(locatie)assistent Ronald

Wat zijn je verwachtingen van Get High On Life:
Ik hoop dat de mensen zien dat het een creatief project is, met een grote knipoog naar de drugscene en het beeld ervan in de media.

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Meehelpen waar nodig.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben docent op een school voor voortgezet onderwijs.

Hobby's en interesses:
Muziek luisteren, lezen, signeersessies, kunst-/literatuur-/popmuziekmemorabilia verzamelen, autorijden, steden bezoeken

Wie zijn je voorbeelden:
Andy Warhol

Wat maakt Get High On Life volgens jou heel speciaal/bijzonder:
Heel speciaal zijn natuurlijk sowieso de locaties (met name de TU/e) en de uitwerking van het thema (met name in uiterlijkheden als kostuums e.d.)

Waarom moet je volgens jou Get High On Life gezien hebben:
Je moet Get High On Life gezien hebben, omdat het op een nog niet eerder vertoonde luchtige wijze drugsgebruik aan de orde stelt en een link biedt met de stad Eindhoven. Een must voor elke Eindhovenaar.

Mening over drugsgebruik:
Hoewel er legio voorbeelden zijn van de mogelijk vernietigende werking van drugs op de gebruiker en diens omgeving, ben ik van mening dat het iedereen zelf moet bepalen of hij wel of geen drugs gebruikt, waarbij de grens ligt bij het veroorzaken van overlast voor anderen. Eigenlijk een erg Nederlandse opvatting, denk ik: zolang je mij er niet lastig mee valt.

In contact komen met Mark? Mail naar medewerkers@substitution.nl .