© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Projecten > Get High On Life > De Mening >
 
 
Get High On Life is een creatie van kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers met medewerking van Gerben Pul (fotografie en digitale beeldbewerking), Eduard Dieters (fotografie en assistentie Ronald), Ronald Rooijakkers (initiator, organisator, digitale beeldbewerking en ontwerp fashion), Bregje Kneepkens (productie assistentie), Annette Plooyer (ontwerp grime, visagie, hairstyling en fashion), Marjan van den Hof (visagie, bodypaint en ontwerp fashion), Saskia Hoek (visagie en ontwerp fashion), Susanne de Goeij, Els van Meenen, Suzanne Moojen (allen visagie), Bas van Loo (ontwerp fashion), Marieke Bout (ontwerp en uitvoering fashionstuk Venice ), Fallory Blokland, Lindsey Jansen, Berk Gökhan Özer, Irene Werner en Jelle Westland (allen model). Met speciale dank aan Margot Deckers, Mark van Hout en Mirjam Jahnke.

Get High On Life is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Annette Plooyer Visagie en Hairstyling (info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07) en bijdragen van Berk Models, COC Eindhoven en regio en Expreszo casting. Met speciale dank aan TU/e.
Margot Deckers
Margot Deckers (Venlo, 1972)

Functie binnen Get High On Life:
cameraman en editor backstagefilm

Wat zijn je verwachtingen van Get High On Life:

Ik verwacht eigenlijk niets speciaals. Ik zou het wel leuk vinden om reacties te krijgen op mijn werk. Het blijft een leerervaring voor mij. En ik verwacht dat er goede reacties komen op het werk van mijn collega's die dag, het zijn echt prachtstukken geworden!

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Alles waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan, mits ik erachter sta. Ik wil vooral kunstzinnige clips maken.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij de lokale omroep E-TV in Eindhoven.

Hobby's en interesses:
Film, reizen, socializen

Wie zijn je voorbeelden:
Jan de Bont, Pieter Kuijpers en Paul Verhoeven

Wat maakt Get High On Life volgens jou heel speciaal/bijzonder:
Door de samenwerking met deze mensen die allen uitzonderlijke talenten hebben op hun eigen vakgebied en samen een 'kei' van een product hebben gemaakt.

Waarom moet je volgens jou Get High On Life gezien hebben:
Omdat het een andere kijk op drugsgebruik kan bieden. Daarnaast zijn de beelden mooi en kunstzinnig om te zien.

Mening over drugsgebruik:
Ik vind het jammer dat je eraan verslaafd kunt raken en dat het zo makkelijk te verkrijgen is. Dat zou wat mij betreft wel anders mogen zijn.

Anekdotes:
Het was bijzonder, kunstzinnig en gezellig! Ik heb het hele project gefilmd voor met name promotie en archief. Een leuke manier om achter de schermen te kunnen kijken . Ennuh ik had hierdoor op het dak een mooi uitzicht op mijn stad.


In contact komen met Margot? Mail naar medewerkers@substitution.nl.