© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Projecten > Get High On Life > De Mening >
 
 
Get High On Life is een creatie van kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers met medewerking van Gerben Pul (fotografie en digitale beeldbewerking), Eduard Dieters (fotografie en assistentie Ronald), Ronald Rooijakkers (initiator, organisator, digitale beeldbewerking en ontwerp fashion), Bregje Kneepkens (productie assistentie), Annette Plooyer (ontwerp grime, visagie, hairstyling en fashion), Marjan van den Hof (visagie, bodypaint en ontwerp fashion), Saskia Hoek (visagie en ontwerp fashion), Susanne de Goeij, Els van Meenen, Suzanne Moojen (allen visagie), Bas van Loo (ontwerp fashion), Marieke Bout (ontwerp en uitvoering fashionstuk Venice ), Fallory Blokland, Lindsey Jansen, Berk Gökhan Özer, Irene Werner en Jelle Westland (allen model). Met speciale dank aan Margot Deckers, Mark van Hout en Mirjam Jahnke.

Get High On Life is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Annette Plooyer Visagie en Hairstyling (info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07) en bijdragen van Berk Models, COC Eindhoven en regio en Expreszo casting. Met speciale dank aan TU/e.
Lindsey Jansen
Lindsey Jansen (Gouda, 1980)

Functie binnen Get High On Life:
model

Wat zijn je verwachtingen van Get High On Life:
Ik verwacht zeker dat er heel veel belangstelling voor dit project zal zijn! Vooral door jongeren. Ik bedoel iedereen komt vroeg of laat wel eens in aanraking met drugs en de meeste jongeren zijn hier ook erg nieuwsgierig naar.

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Ik doe al een aantal jaren zo nu en dan modellenwerk. Voor mij was dit de eerste keer om aan zo'n enorm groot project mee te doen. Ik ben dus weer een ervaring rijker. Ik hoop dat er nog meer leuke opdrachten op deze manier binnenkomen! Ik wil dit graag blijven doen als hobby!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een fulltime baan in Den Haag als administratief medewerkster. Daarnaast woon ik op mezelf in een leuk flatje. Soms ga ik flink stappen; met mijn vriendinnen veel leuke feestjes af! En als hobby heb ik mijn modellenwerk.

Hobby's:
Modellenwerk voor verschillende fotografen, soms op TFP basis (Time For Prints) en soms betaalde opdrachten. Verder houd ik van uitgaan, vakanties, muziek en geniet ik van elke dag.

Wie zijn je voorbeelden:
Ik zou het echt niet weten. Ik heb wel veel bewondering voor een aantal mensen, maar ik vind dat ik het zelf ook zeker niet slecht doe!

Wat maakt Get High On Life volgens jou heel speciaal/bijzonder:

Het project Get High On Life is heel erg origineel, vooral hoe alles is uitgedrukt! Veel felle kleuren, verschillende type mensen en mooie duidelijke lokkende foto's!! Op deze manier kunnen mensen ook de andere kant bekijken van drugsgebruik, niet alleen het slechte ervan.

Waarom moet je volgens jou Get High On Life gezien hebben:
Omdat het echt een heel mooi kleurrijk project is geworden met een goede samenwerking en het resultaat mag er zeker wezen!!

Mening drugsgebruik:
Vroeger moest ik er niets van hebben, ik dacht alle mensen die drugs gebruiken zijn slecht en eng. Nu ga ik vaak naar hardstyle feesten. Daar heb ik verschillende mensen leren kennen die drugs gebruiken. Ook zelf heb ik er ervaring mee. Het is maar hoe je ermee omgaat, denk ik. Ik heb mijn eigen grenzen en ik heb veel informatie over drugs- en drugsgebruik op internet opgezocht en gelezen. Het moet inderdaad niet een verslaving worden, want dan ben je wel echt fout bezig en is het einde zoek!

Open tekst:
Tot slot wil ik nogmaals iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan Get High On Life, voor mij was het een hele leuke ervaring! Ik hoop dat dit project heel veel aandacht gaat trekken bij de media, maar dat zal zeker wel want de foto's mogen er ZEKER zijn!! Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens zal zijn.

In contact komen met Lindsey? Mail naar medewerkers@substitution.nl.