© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Projecten > Get High On Life > De Mening >
 
 
Get High On Life is een creatie van kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers met medewerking van Gerben Pul (fotografie en digitale beeldbewerking), Eduard Dieters (fotografie en assistentie Ronald), Ronald Rooijakkers (initiator, organisator, digitale beeldbewerking en ontwerp fashion), Bregje Kneepkens (productie assistentie), Annette Plooyer (ontwerp grime, visagie, hairstyling en fashion), Marjan van den Hof (visagie, bodypaint en ontwerp fashion), Saskia Hoek (visagie en ontwerp fashion), Susanne de Goeij, Els van Meenen, Suzanne Moojen (allen visagie), Bas van Loo (ontwerp fashion), Marieke Bout (ontwerp en uitvoering fashionstuk Venice ), Fallory Blokland, Lindsey Jansen, Berk Gökhan Özer, Irene Werner en Jelle Westland (allen model). Met speciale dank aan Margot Deckers, Mark van Hout en Mirjam Jahnke.

Get High On Life is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Annette Plooyer Visagie en Hairstyling (info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07) en bijdragen van Berk Models, COC Eindhoven en regio en Expreszo casting. Met speciale dank aan TU/e.
Els van Meenen
Els van Meenen (Tiel, 1970)

Functie binnen Get High On Life:
Visagist

Wat zijn je verwachtingen van Get High On Life:
Mijn verwachtingen zijn eigenlijk al overtroffen: er staan er nu al heel wat exposities ingepland. Dat had ik nooit gedacht toen ik 'ja' zei tegen dit project. Mijn verwachtingen voor nu? Nog meer exposities, maar dat zal wel goed komen .

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Ik zou graag aan volgende SUBstitution-projecten willen meewerken, misschien zelfs in een eerder stadium. Het is me goed bevallen!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben visagist, schoonheidsspecialist en docent.

Hobby's:
Alles wat met fashion te maken heeft.

Wie zijn je voorbeelden:
De visagist van John Galliano en Dior.

Wat maakt Get High On Life volgens jou heel speciaal/bijzonder:
Je kunt goed zien dat we met een grote groep mensen creatief bezig zijn geweest aan een project met een maatschappelijk thema. Dat de groep groot was, weet je pas echt als je je realiseert dat de visagie en hairstyling van één model drie tot vier uur kost! Daarom had ieder model een eigen visagist en was er een leider. Zonder alles er omheen hebben we het dan al over elf mensen .

Waarom moet je volgens jou Get High On Life gezien hebben:
Het is anders dan ánders.

Mening drugsgebruik:
Dat moet ieder voor zich weten. 'Sla niet door' en val anderen er niet mee lastig.

Ankekdotes:
Op de dagen heerste er een ontspannen en gezellige sfeer. Ik had het idee dat er meteen een hechte groep was. Vooral het samen slapen was leuk, met z'n allen in één ruimte. Dat hoort er op een of andere manier bij .

Website Els