© 2001 - 2008, SUBstitution, Alle rechten voorbehouden
KvK: 02075880
Home > Projecten > Get High On Life > De Mening
 
 
Get High On Life is een creatie van kunstcollectief SUBstitution®, naar een idee van Ronald Rooijakkers met medewerking van Gerben Pul (fotografie en digitale beeldbewerking), Eduard Dieters (fotografie en assistentie Ronald), Ronald Rooijakkers (initiator, organisator, digitale beeldbewerking en ontwerp fashion), Bregje Kneepkens (productie assistentie), Annette Plooyer (ontwerp grime, visagie, hairstyling en fashion), Marjan van den Hof (visagie, bodypaint en ontwerp fashion), Saskia Hoek (visagie en ontwerp fashion), Susanne de Goeij, Els van Meenen, Suzanne Moojen (allen visagie), Bas van Loo (ontwerp fashion), Marieke Bout (ontwerp en uitvoering fashionstuk Venice ), Fallory Blokland, Lindsey Jansen, Berk Gökhan Özer, Irene Werner en Jelle Westland (allen model). Met speciale dank aan Margot Deckers, Mark van Hout en Mirjam Jahnke.

Get High On Life is mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Annette Plooyer Visagie en Hairstyling (info@make-uplounge.nl, telefoon: +31(0)6 23 94 94 07) en bijdragen van Berk Models, COC Eindhoven en regio en Expreszo casting. Met speciale dank aan TU/e.
Berk Gökhan Özer
Berk Gökhan Özer (Elburg, 1980)

Functie binnen Get High On Life:
model

Wat zijn je verwachtingen van Get High On Life:
Natuurlijk hoop ik dat er veel belangstelling is voor het project en dat de foto's veel publiek zullen trekken. We hebben het toch niet voor niets gemaakt …

Wat wil je in de toekomst op dit gebied gaan doen:
Ik zit zelf in de modellenwereld en wil hiermee ook doorgaan.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een eigen modellenbureau. Daarnaast werk ik ook in een grafisch mediabedrijf.

Hobby's:
Alles wat te maken heeft met mode, uitgaan, dansen, winkelen, reizen, genieten van het leven en nog veel meer leuke dingen.

Wie zijn je voorbeelden:
Mijn grootste voorbeeld ben ik zelf; doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ik laat me niet beïnvloeden door anderen, want ik wil gewoon mezelf zijn en niet iemand anders nadoen. Niemand is perfect, ook mensen aan de top niet.

Wat maakt Get High On Life volgens jou heel speciaal/bijzonder:
Beide dagen was er sprake van teamwork; iedereen hielp elkaar en ging erg leuk met elkaar om. Het was echt een relaxed sfeertje en dat stralen de foto’s ook uit.

Waarom moet je volgens jou Get High On Life gezien hebben:
Er is hard gewerkt aan dit project. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om kwaliteit te leveren en dit is gelukt. Het is niet zomaar een standaard fotoshoot. Indien je veel kleur, mooie design ontwerpen en vrolijke mensen wilt zien, dan moet je de foto's uit Get High On Life echt zien.

Mening drugsgebruik:
Ik heb hier zelf geen ervaring mee. Mensen die drugs gebruiken laat ik in hun eigen waarde. Je weet immers niet waarom iemand drugs gebruikt. Indien je hier echt antwoord op wilt op wilt hebben, zul je je moeten verdiepen in zo’n persoon, voordat je conclusies kunt trekken. Tegen diegenen die willen experimenteren wil ik zeggen: gebruik je gezonde verstand!

Ankekdotes:
Ik wil graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor dit project en de leuke tijd. En natuurlijk mijn visagist: ze heeft echt een kunstwerk van me gemaakt.

In contact komen met Berk? Mail naar medewerkers@substitution.nl .